Bozova Belediyespor süper amatöre yükseldi

TAKİP ET

Büyükşehir belediyesi 1. Amatör B grubunda mücadele eden Bozova Belediyespor ligi şampiyon olarak tamamladı. Mavi beyazlı ekip gelecek sezon Bozova'yı süper amatörde temsil edecek.

Mayi beyazlı takım deplasmanda Eyüpspor'u 2-1 yenerek şampiyonluğu ilan etti.  Bozova Belediyespor 18 maçta sadece 2 sefer kaybetti. Lig boyunca zirveyi kaptırmayan Bozova temsilcisi şampiyonluğu sonuna kadar hak etti.

 

Sezon başında belediyenin desteği ile isim değişikliğine giden Bozovagücü yeni adı Bozova Belediyespor ile ligde korkulan takımlar arasına girdi.

 

Gelecek sezon Bozova Belediyespor süper amatörde ilçemizi temsil edecek. Başkan İmam Çeviker  şampiyonlukta büyük desteği olan Başkan Suphi Aksoy'a teşekkür etti.

 

Şanlıurfa'da oynanan şampiyonluk mücadelesine Bozovalı taraftarlar büyük destek verdi. Belediye başkanı Suphi Aksoy taraftarlar arasında takıma destek verenler arasında yer aldı.

 

Bozova Belediyespor maça öncesi Elazığ ve Malatya depreminde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun pankartı ile çıktı.

 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ‘’ Çok uzun yıllar ardından Bozova Belediyespor Süper lige çıkma hakkını kazandı bu zafer sadece takımın değil bu zafer Bozova ilçesinin ve gençlerindir. 31 Mart yerel seçimleri öncesi gençlerimize söz vermiştik Kazandığımız günden itibaren her zaman gençlerimizin ve ilçe futbol takımlarımızın yanında olduk. Biz gençlere söz verdik ve sözümüzü tuttuk maddi ve manevi olarak gençlerimizin ve ilçemiz deki takımlarımızın yanında olduk ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Ben her zaman gençlerimizin yanındayım gençlerin abisi olarak emrindeyim. Buradan Bozova Belediyespor’u yalnız bırakmayan her zaman destekleriyle kulübün yanında olan taraftarlara ve Bozovalı hemşerilerime , kulüp başkanına, teknik direktörü ve oyuncularını da tebrik ediyorum güzel oyunlar segileyerek şampiyonluğu ilçemize kazandırdıkları için inşallah başarılarımız devam edecek süper amatörden sonra bal ligi ve daha üst liglere çıkacağız.’’ Dedi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

bozova belediye başkanı suphi aksoy bozova belediyespor büyükşehir belediyesi 1. amatör b grubu mavi beyazlı ekip