Bozova'nın yeni yıldızı parlıyor

TAKİP ET

Bozova Belediyespor, sezon başında Eyüpspor'dan transfer ettiği genç forvet Ahmet Fidancı, 2 haftalık lig serüvenin 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Süper Amatör’de şampiyon olmak isteyen Bozova Belediyespor, sezon başında kadrosuna kattığı genç isimlerle bu yıl lige iyi bir başlangıç yaptı. Teknik Direktör Levent Taplamacı’nın raporu doğrultusunda forvet hattına alınan Ahmet Fidancı, bu yıl attığı goller ve oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çekti. Yine defans bölgesine transfer edilen stoper Mehmet Emin Taşçı ise güven veren oyunu ile takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.


Sezon başında birçok takımın listesinde yer alan stoper Mehmet Emin Taşçı, bu yıl sergilediği performans ile teknik heyetin ve taraftarın gözüne girmesini başladı. Takımın ileri ucunda forma terleten Ahmet Fidancı attığı üç golle bu ligin hem şampiyonu hem de gol kralı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Güçlü fiziği ve üstün oyun tekniği ile takımını sırtlayan ve attığı gollerle hocasının ona olan güvenini boşa çıkarmaya Fidancı, Bu takımın tek hedefi şampiyonluk olduğunu tüm rakiplerin korkulu rüyası olacağını söyledi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Bozova belediyespor