Bozovaspor lideri devirdi!

TAKİP ET

Şanlıurfa Süper Amatör Liginde mücadele eden Bozovaspor sahasında konuk ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u 4-2 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Bozova İlçe Stadında ligin güçlü takımlarından Bozovaspor ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Liderlik için mücadele veren iki takım güneşli ve güzel bir havada karşı karşıya geldi. Bozova İlçe Stadında oynanan mücadeleye çok sayıda taraftar geldi.

Hem Bozovaspor hem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Ligine yükselmek için bu sezon oynadıkları iyi futbol ile dikkatleri üzerine çekti.

Bozovaspor sahasında konuk ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 4-2 gibi net bir skorla yenerek liderlik koltuğunu ele geçirdi. 17 puandan 20 puana yükselen Bozovaspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Urfa Değişim TV sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanan karşılaşmaya yüzlerce taraftar yoğun ilgi gösterdi.

Bozovaspor bugüne kadar oynadığı 9 maçta 20 puan toplama başarısı gösterirken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise 8 maçta 17 puan toplama başarısı gösterdi. Konuk takım bu sezon ilk yenilgisini Bozova’da aldı.

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte taraftarın sevinci kameralara yansıdı.

Öte yandan grupta mücadele eden Viranşehir Eğitimgücü bir maç eksikliğine rağmen 17 puanla zirvedeki takımları takip ediyor.

Foto: Tevfik Kapçı

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi Bozovaspor Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor