Bu da oldu! Beyaz elbiseler içindeki kadın "Hz. Meryem" olduğunu iddia etti

TAKİP ET

Kendisini "Hz. Meryem" olduğunu iddia eden ve mürit toplamaya başlayan kadın ülke gündemine oturdu. Görüntüler de 'Ben Hz. Meryem' notunu ekleyen kadın beyaz elbiseler içinde ağladığı da görüldü.

Daha neler olabilir dedirten görüntüler sosyal medyadan geldi. Sosyal medyada bir kadın, Hz. Meryem olduğunu iddia edip şeyhliğini ilan etti. "Ben Hz. Meryem" diyen kadın, sosyal medyada mürit toplamaya başladı.

En tuhafı da videoda kadını takip eden kalabalık bir grup vardı.

Söz konusu kadın, çeşitli platformlarda şeyhlik unvanını taşıdığını ilan ederek mürit toplamaya ve toplantılar düzenlemeye başladı. Sosyal medyada kullanıcıları yorumları dikkat çekti.

İşte o yorumlardan bazıları:

“Bu kadın, Türkiye’deki keriz popülasyonundan hakkına düşeni almak için Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etmiş. Piyasadaki boşluğu görmüş tam bir girişimcilik örneği. Helâl olsun abla sana bir sen eksiktin sen de geldin tam oldu.”

“Ülke tam tımarhaneye döndü. Hz İsa’yı gökten inecek diye bekliyorduk şimdi birde büyümesini mi beklicez?  Bir kadın Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etti.”

Hz. Meryem İddiası Yalanlandı: Avukattan Flaş Açıklama

HZ. MERYEM KİMDİR? HZ. MERYEM PEYGAMBER Mİ?

Hz. Meryem Hz. İsa’nın annesidir. Hz. İsa Nasıralı İsa olarak da bilinir. Kutsal metinlerde “Bakire Meryem” olarak geçmesinin nedeni Hz. İsa’yı babasız doğurmuş olmasıdır. Hristiyanlar teslis inancına bağlı olarak Tanrı’yı Hz. İsa’nın babası olarak görür. İslamiyet’te ise Hz. Meryem’in hamileliği Allah’ın mucizesi olarak kabul edilir. Müslümanlara göre Allah’ın bir cismi olmadığı gibi bir cinsiyeti de yoktur. Hz. Meryem’in en önemli özelliği, peygamber olmamasına rağmen Cebrail ile görüşmesidir. Bu peygamberler dışında sadece Hz. Meryem’e nasip olmuştur. Hz. Meryem’in M.Ö 18 yılında doğduğu biliniyor. Ölüm tarihi tam olarak bilinmiyor ancak öldüğünde 63 yaşında olduğu tahmin ediliyor.

Hz. Meryem Hz. İsa