Bu haber vatandaşı kızdıracak! Yine zam mı geliyor?

TAKİP ET

Kış aylarına girmeden verilen haberler vatandaşı uykusundan uyandıracak. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yeni zamların geleceği iddia edildi.

Ziraat Bankası'nın eski yöneticisi Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla elektrik ve doğal gaz fiyatlarına rekor bir zam geleceğini iddia etti.

Son dönemlerde vatandaşa üst üste verilen zam haberleri artık isyan ettirdi. Kış aylarına girmeden önce verilen zamlar ise hayatın her alanını etkiliyor.

"TALİMATI BAKAN MEHMET ŞİMŞEK VERDİ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Prof. Dr. Şenol Babuşcu, "Talimatı Bakan Mehmet Şimşek verdi" diyerek, elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yeni zamların yolda olduğunu belirtti.

1 NİSAN'DAN İTİBAREN FİYATLANDIRMAYA GEÇİLMESİ KONUŞULUYOR

Babuşcu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı, "Konutlarda kullanılan elektik ve doğalgazda 1 Nisan’dan itibaren maliyet esaslı fiyatlamaya geçilmesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in talimat verdiği konuşuluyor" şeklinde konuştu.

"KONUTTA ZAM YAPILMAZKEN, SANAYİ VE TİCARETHANELERDE YÜZDE 20 ZAM"

1 Ekim'den itibaren geçerli olacak şekilde belirlenen zam oranlarında konut aboneleri için zam yapılmazken, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Kış aylarına girmeden verilen haberler vatandaşı uykusundan uyandıracak Elektrik ve doğal gaz Elektrik zam