Bu kadroyla mı mücadele verecekler!

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta bu yıl mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da futbolcular ve teknik ekip Afyon kampına girmek üzere yola çıktı. Ancak takımda futbolculardan çok teknik ekip yer aldı. Taraftar , 'Bu kadro ile mi mücadele edeceğiz' diyerek sitem etti.

2019-2020 sezonu hazırlık çalışmaları için yola çıkan Şanlıurfspor kafilesi, kamp döneminin ilk etabını Afyon'da geçirecek. Afyon'da yapılacak çalışmalar ile yeni sezona iyi başlamak isteyen takım, dün Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanı Mehmet Yılmaz'ın uğurlaması ile yola çıktı.

 

Maddi sıkıtılar ile boğuşan Şanlıurfaspor’da teknik direktörlüğe Ahmet Yıldırım’ın getirilmesi ile beraber Şanlıurfaspor kampa girmek üzere yola çıktı. Ancak takımda sadece 10 futbolcunun olması akılları karıştırdı. Sosyal medyada kulübün paylaştığı fotoğrafta futbolculardan çok yönetici ve taraftarlar yer aldı. Kulüp tarafından hangi futbolcular ile kampa girileceği bilgisi de paylaşılmadı.

 

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşıma tepkiler gecikmedi. Kimi taraftarlar 10 kişi ile mi kampa girecek diye sorarken kimisi de futbolcuların neden futbol takımına ait eşofmanları giymediğini sordu.

 

Şanlıurfaspor kampa gittiğinde sosyal medya hesabından duyurdu, “Profesyonel Futbol Takımımız, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına Afyon'da başlamak üzere tesislerimizden yola çıktı. Kafilemizi kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri yolculadı”



Öte yandan Urfalı olmayan futbolcuların memleketlerinden Afyon kampına katılacağı öğrenildi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

 

bu kadroyla mı mücadele verecekler! tff 2.lig beyaz grup Şanlıurfaspor afyon kampı haberler Şanlıurfa