'Bu Peygamberler Şehrinin kaderi olmamalıdır'

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın çalışmalarında büyük adımlar attığını ancak istikrarını koruyamadığı mesajını verdi.

Son yıllarda Şanlıurfa'da yapılan çalışmalar bir yandan vatandaşları memnun ederken, öte yandan birçok tepki aldı. Ancak Şanlıurfa'da önemli değerlerin bulunduğuna rağmen birçok turist ve yatırımların çevre illere gitmesi de gelen eleştiriler arasındaydı. Turizm acenteleri işletmecileri de Şanlıurfa'nın yeterince tanıtılmadığı konusunda eleştirileri sıralıyordu.

Nihat Çiftçi de bunun farkına vardı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal medyada yaptığı paylaşımında Şanlıurfa'nın son yıllarda çalışmalarıyla çevre illeri ürktüğünü ancak istikrarını koruyamadığını belirtti. Çiftçi açıklamasında, "Şanlıurfa'mız son yıllarda bölgede bir vizyon belirledi. Bölgenin liderliğine soyunan iller ürktü. Ancak onlar istikrarlarını korudular, bizler hiç istikrara önem vermedik. Bir yerde yapıyoruz bir yerde yıkıyoruz, bu Peygamberler Şehrinin kaderi olmamalıdır." dedi.



Bu bir özeleştiri mi?

Nihat Çiftçi'nin paylaştığı mesajına takipçileri de şaşırdı. Nihat Çiftçi'ye bir takipçisi "Bu durumda önce kendinizi sorgulamalısınız" yorumunda bulunurken, diğer bir yorumda ise "Bu bir özeleştiri mi? sorusu soruldu. Çiftçi'nin paylaşımına gelen diğer bir yorum ise "Dalga mı geçiyorsunuz" sözü oldu.