Bu seferki durağı Narlıkuyu ve Güllübağ oldu

TAKİP ET

Her seferinde ilçedeki farklı bir mahalleyi ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nın bu kez durağı Narlıkuyu ve Güllübağ mahalleleri oldu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulunuyor. Başkan Baydilli, sorunları yerinde incelerken, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinliyor.



Başkan Baydilli alan gezileri kapsamında Narlıkuyu ve Güllübağ Mahallelerinde teknik ekibiyle inceleme yaparken,  saha gezisi sırasında Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları inceleyerek çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Başkan Baydilli alan gezisi sırasında okula giden öğrencilerle de ilgilenerek bir süre sohbet etti.



Her seferinde farklı bir mahallede incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Yaptığımız alan gezilerinde ekibimizle birlikte sorunları tespit edip orada çözümü noktasında talimatlarımızı veriyoruz. Tüm birimlerimizden müdürlerimizle birlikte en iyi şekilde hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Güllübağ Mahallemizde de alt yapısı biten yollarda kilitli parke çalışmaları devam ediyor. Özverili çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.  



 

bu seferki durağı narlıkuyu ve güllübağ oldu her seferinde ilçedeki farklı bir mahalleyi ziyaret eden karaköprü belediye başkanı metin baydilli fen İşleri temizlik İşleri ve park ve bahçeler müdürlüğü