Bucak, Siverek'i şölene çevirecek!

TAKİP ET

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Fatih Bucak seçim çalışmalarının yanı bazı sanatçıları Siverek'e davet ederek konser vermelerini istedi.

Şanlıurfa’da Bucak ailesinin önde gelen ismi olan Fatih Bucak 14 Mayıs seçimlerinde Bağımsız adayların için halk tarafından en dikkat çekici isimlerin arasında yer alıyor. Siyasetçi bir aileden gelen Bucak, siyaset arenasında Şanlıurfa’yı bağımsız milletvekili olarak temsil etmek istiyor.

Şanlıurfa ve ilçelerde büyük ilgiyle karşılanan ve sevgi gösterilerine maruz kalan Bucak, Siverekliler için özel bir konser düzenlemeye karar verdi.

Türkiye’nin her noktasında bulunan sanatçılar ile sıkı bir bağı bulunan Bucak Şanlıurfa’ya birbirinden özel sanatçıları getirmeye karar verdi.

9 Mayıs Salı günü saat: 12.00’da Siverek Paşa Konağı’na yakın alanda sahne alacak sanatçılar Bucak için destek konseri verecek.

Konserde sahne alacak sanatçılar sırasıyla şöyle”Demet Akalın, Niran Ünsal, Hasan Yılmaz, Seda Tripkolic, Zekeriya Ünlü, Şahap Akagün, TEFO, Ersan Er, Abidin Yerebakan ve Tuğba Özay “

Fatih Bucak Akalın