Bucak'tan, Meral Akşener'e "Allah'ın huzurunda hesaplaşacağım tek insan sensin" göndermesi

TAKİP ET

 İYİ Parti 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekilli aday adayı Ali Bucak, kendisini takipten çıkardığını söylediği Meral Akşener'e 'Allah'ın huzurunda hesaplaşacağım tek insan sensin' diyerek yanıt verdi.

2019 yılında sosyal medya hesabı üzerinden İYİ Parti'den Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandığını ve sessiz çığlıkların gür sesi olmak için bende 28. Dönem Şanlıurfa İYİ Parti Milletvekilli Aday Adayıyım diyen Ali Bucak, sosyal medya hesabı üzerinden kendisin takipten çıktığını söylediği Meral Akşener’e; “Meral Hanım beni takipten çıkmış:) olabilir bende onu çıktım” diyerek tepki gösterdi.

“ALLAH'IN HUZURUNDA HESAPLAŞACAĞIM TEK İNSAN SENSİN”

Bucak, daha önce teşekkür ettiği Meral Akşener’e “Meral hanımdan öbür dünyada şikayetçiyim” dediğini açıklayarak, şu ifadeleri kullandı:

“Meral Hanım beni takipten çıkmış:) olabilir bende onu çıktım. Maddi ve Manevi olarak bizleri zarara uğratan Meral hanımdan öbür dünyada şikayetçiyim. Allah'ın huzurunda hesaplaşacağım tek insan sensin.”

Ali Bucak’ın, İYİ Parti ile ilgili daha önceki açıklamaları:

Ali Bucak, 17 Aralık 2019 sosyal medya hesabı üzerinden “Siyasi hayatıma inandığım değerli taşıdığını düşündüğüm İYİ Parti'de Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım” paylaşımında bulunmuştu.

“GENEL BAŞKANIM MERAL AKŞENER HANIMEFENDİ”

Ayrıca Bucak, paylaşımında “Bu görevi bizlere tevdi eden Genel Başkanım Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere Genel Başkan Yard. Berna Sukas, Gençlik Kolları Genel Başkanım Mehmet Murat Yaprak 'a ve bu yola adım atmamı sağlayan Fedai Çakmaklı Başkanıma şahsım, ailem ve memleketimin gençliği adına teşekkür ederim” sözlerini eklemişti.

"SESSİZ ÇIĞLIKLARIN GÜR SESİ OLMAK İÇİN ŞANLIURFA İYİ PARTİ MİLLETVEKİLLİ ADAY ADAYIYIM"

Aday adaylığını şu şekilde duyurmuştu:

"Yoksulun, ötekinin, kimsesizin, işçinin, köylünün ve emekçinin umudu sessiz çığlıkların gür sesi olmak için bende 28. Dönem Şanlıurfa İYİ Parti Milletvekilli Aday Adayıyım."

İYİ Parti 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekilli aday adayı Ali Bucak Meral Akşener