Bülent Arınç, Urfalı Bakan ile dalga geçti!

TAKİP ET

TBMM'de başkanlık yapan ve daha sonra Ak Parti ile aralarına soğuk rüzgarlar esen Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında Urfalı Bakan Nebati ile resmen dalga geçti.

Bülent Arınç'ın, katıldığı bir televizyon programında Bakan Nureddin Nebati'nin son sözlerine gönderme yaparak ti'ye alması sosyal medyada gündem olduTelevizyon programcısına  " Senin sorunlarını dinlerken aklıma Nebati Bey geliyor. Bunun epistemolojik açıdan anlamı nedir diye düşünüyorum” diyerek Bakan Nebati’yi resmen alaya aldı.

Televizyon programcısının kendisine  yönelik sorularına gülerek, cevap veren eski başkan Bülent Arınç  “Senin sorularını dinlerken Nebati Bey aklıma geliyor. Yani öyle bir yorum yaptın ki Bunun epistemolojik açıdan anlamı nedir diye düşünüyorum” dedi. Arınç’ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi Ti’ye aldığı bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

URFALI BAKAN NEBATİ NE SÖYLEMİŞTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bir ekonomi konuşmasında “Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır” ifadelerini kullanmıştı. Nebati’nin bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

 

Urfa Nebati Arınç