Buradaki trafik sorunu çözülecek mi?

TAKİP ET

Trafik akışının sürekli sıkıştığı Açıksu Caddesinin trafik sorunu ile ilgili açıklamalarda bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu sorunu çözeceklerinin müjdesini verdi.

Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarından biri olan trafik sorununun en fazla yaşandığı bölgelerden biri de Açıksu Caddesidir. Haliliye ilçesine bağlı Açıksu caddesine bağlanan yollar, buradaki trafik yoğunluğunu artırdı. Özellikle sabah ve aksam saatlerinde söz konusu caddede, sürekli trafik akışı duruyor ve sürücüler caddede adeta kontak kapatıyor.







Canpolat, "Çözeceğiz" dedi

Açıksu Caddesinde yaşanan trafik sorununun farkında olduğunu belirten Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, trafik sorunu ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Trafik sorununun çözümü için önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Canpolat, “Bizler, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte mahallemizde mevcut devam eden trafik sorunu ile ilgili Devteşti, Açıksu Caddesi üzerinde çalışıyoruz. En kısa sürede de, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bu trafik sorunu çözülecektir. Bunun da buradan müjdesini vermek istiyorum. İnşallah, 25 metrelik yolumuz da, yine Şehitlik’ten Bağlarbaşı’na bağlarsak ve çevre yolu ile birlikte Süleymaniye’deki derenin yanındaki yolu da çevreyoluna bağlarsak, bu mahallelerimizin ilerleyen dönemlerde trafik sorunu da çözülmüş olacaktır.” dedi.

 

buradaki trafik sorunu çözülecek mi? canpolat Çözeceğiz dedi Şanlıurfa ın en önemli sorunlarından biri olan trafik sorunu açıksu caddesi