Burs verilecek kız öğrenci sayısı arttı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan 'Şanlıurfa'nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor' projesi kapsamında Şanlıurfalı kız öğrencilerine burs verileceğini duyurmuştu. Tamamlanan proje Şanlıurfa Valiliği'nde yapıldı.

Yapılan burs Projesi Şanlıurfa Valiliğinde kura çekimi ile gerçekleşti.  Şanlıurfa Valisi Ayhan, burs projesine 4942 bin öğrencinin başvurduğu bu sayıdan 500 kişiye 8 ay boyunca 400 liranın verileceğini söyledi. 

“ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE DOKUNMAKTIR”
Burs projesi hakkında açıklama yapan vali Ayhan şu ifadeleri kullandı: “Bazen çok iyi projeler yaparsınız ama bazen de kalıcı izler bırakırsınız, işte bu izlerden bir tanesi de insanların, evlatlarımızın gönlüne dokunmaktır. İşte bu tür projeler benim için çok önemlidir.” Dedi.

“BU TÜR PROJELERİMİZ DAHA DA DEVAM EDECEKTİR”
Daha sonra sözlerine şu şekilde devam eden Vali Ayhan: “Yaptığımız projenin 2 milyona yakın bir gideri var çok fazla bir şey değil fakat orada önemli olan öğrencilerimizin gönlüne dokunmaktır. Onların çorbalarına tuz olmaktır. Bu tür projelerimizin daha da devam ettirileceğini söyleyebilirim çok yüksek bir maliyetli de yok aslında Bu projelerde önemli olan insanın gönüllerine dokunmaktır bizde bu yüzden böyle projelere elimizden geldiğince devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor Şanlıurfa