Buruk; 'iki başarılı takım sahada olacak'

TAKİP ET

Süper lig'de futbol heyecanı bu hafta oynanacak olan maçlarla başlıyor.

Süper lig’in bitimine son 2 hafta kaldı. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hafta oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi her iki takımın da ligin ikinci yarısında başarılı olduğunu ve sahada iki iyi ekibin oynayacağını ifade etti.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik adam Okan Buruk, ligin ikinci yarısında üç tane maç kaybettiklerini ve söz konusu maçların hepsinde rakiplerinden iyi oynadıklarını ifade etti. Buruk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kaybettiğimiz her maç üzülüyoruz. İkinci devrede kaybettiğimiz üç maç var. Hepsinde de rakiplerinden daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Karşılığını alamadığımız üç tane maç geçirdik. Ama bir yandan da herkesin takdir ettiği geri bildirimler alıyoruz. Bu bizim için sevindirici. Biz buna devam etmek istiyoruz. Alanyaspor’a karşı doğru oynayan, ne oynadığını bilen, futbolun dizilişlerini ve isteklerini oynayan bir maç olmasını istiyoruz. Alanyaspor’u özellikle oyun olarak beğeniyorum. Sergen hoca da önemli işler yapıyor. İki tane ikinci yarının başarılı takımı olacak sahada. Karşılaşma güzel olacak diye düşünüyorum. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp, son iki karşılaşmaya Rizespor’a yakışık bir şekilde çıkmayı planlıyoruz.”

 

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati okan buruk spor haberleri süper lig