'Büyükşehir Abide için acele etmesin!'

TAKİP ET

Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Abide Park Kavşağı için Büyükşehir'in acele etmemesi gerektiğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak hazırlanan, #Şanlıurfa için hayati öneme sahip Abide Köprülü Kavşak Projesi ihalesi gerçekleştirildi” ifadelerini kullanmıştı. Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Abide üst geçit kavşağı için aceleme edilmemesi gerektiğini söyledi. Kuzey- Batı çevre yolunun açılması ile kavşağın yükünün azalacağını ifade eden Çiftçi, “Abide kavşağı Şanlıurfa’nın simgesidir” dedi.

Çiftçi paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Abide üst geçit kavşağı için Şanlıurfa BBB’nin acele etmemesi gerekir. Kuzey- Batı çevre yolunun açılması, bu kavşağın trafik yükünü azaltacaktır. Abide kavşağı Şanlıurfa’nın simgesidir. Hem zemin kalmalı, üst geçitteki  beton bariyerleri şehrimizi çok çok çirkinleştirecektir” dedi

İHALESİ GERÇEKLEŞTİ
Şanlıurfa’daki kent trafiğinin önemli noktalarından biri olan Abide Park Kavşağı’ndaki tıkanmaların önüne geçmeyi amaçlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi burasıyla ilgili projesini hayata geçirmek için ihaleyi gerçekleştirdi.
 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Abide üst geçit kavşağı