Büyükşehir Belediyesinde flaş istifa!

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı görevinden istifa etti.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı adaylığına Abdurrahman Kırıkçı'nın aday gösterilmesinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Kırıkçı ailevi yakınlık nedeniyle istifa etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, istifa haberini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:
"Şehrimiz için Belediyemizin her kademesinde görev alan Genel Sekreterimiz Mahmut Kırıkçı; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı adayımıza olan ailevi yakınlığından dolayı görevinden ayrılma kararı almıştır. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmetler için kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Kırıkçı, istifa gerekçesini duyurdu
Kardeşi Abdurrahman Kırıkçı’ya İl Başkanlığı görevinin tevdi edilmesiyle nedeniyle istifa ettiğini açıklayan genel sekreter Mahmut Kırıkçı, “Sosyolojik dengeler adına feragatin bize düştüğü mülahazasıyla 22 aydır yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevinden affımı istedim” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden istifa eden Mahmut Kırıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Ak davamızın kutlu yolculuğunda 2023 vizyonu ve yepyeni bir aşkla ve heyecanla yapılacak il kongresinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İl Başkanlığı görevini kardeşim
Abdurrahman Kırıkçı’ya tevdi etmesi nedeniyle sosyolojik dengeler adına feragatin bize düştüğü mülahazasıyla 22 aydır yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevinden affımı istedim. Bu göreve atanmama vesile olan ve şu ana kadar omuz omuza çalıştığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül vetüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor hepsinden ayrı ayrı helallik diliyorum.”