Büyükşehir Belediyespor'dan iyi başlangıç

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Malatya İdmanyurdu takımına acımadı.Temsilcimiz 3 puanı 3 golle aldı.

Büyükşehir Belediyespor bu sezon ligi iyi bir şekilde tamamlamak için Malataya’da sahaya indi.  Bölgesel Amatör Lig ekibi Malatya İdmanyurdu takımı karşısında etkili olan temsilcimiz rakibini 3-0 yenerek hanesine 3 puan yazdırdı.

 

Karşılaşmayı değerlendiren Malatya İdmanyurdu Kulübü Onursal Başkanı Teoman Mutlu, Sahalarında oldukça güçlü bir takımla karşılaştıklarını kaydeden Mutlu, “Kulübümüze ve diğer BAL takımlarına yeni sezon hayırlı olsun. İlk maçta sahamızda grubun güçlü takımı Şanlıurfa ile karşılaştık. Tabi sezona iyi başlamak önemliydi ama olmadı. Maalesef ilk maçta sahamızda 3-0 yenildik. Ama olabilir, sonuçta ligin yeni takımıyız ve bu uzun maratonda her sonuç alınacaktır. Ben yine de takımımızın ortaya koyduğu iştahlı oyundan memnun kaldım. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum. Tabi sezona kötü başlamamız biraz morallerimizi bozdu. Onun dışında telefi edilmeyecek bir sonuç değil. İnşallah bu sezon yukarıları hedefliyoruz” diye konuştu.

malatya İdmanyurdu kulübü onursal başkanı teoman mutlu bölgesel amatör lig Şanlıurfa büyükşehir belediyespor büyükşehir belediyespor’dan iyi başlangıç