Büyükşehir Belediyespor rahat kazandı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Ligi 2.Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, ŞUTİM Futbol Dünyasında konuk ettiği Elazığ takımlarından Sürsürüspor'ü 2-0 yenerek ligde 10 puanla 4.sıraya yükseldi.

Lige iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir Belediyespor bugüne kadar oynadığı 5 maçta 10 puan çıkararak ligde 4.sıraya yükseldi. 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Urfa temsilcisi bu hafta sahasında ağırladığı Sürsürüspor karşısında zorlanmadan mücadeleden 2-0 galip ayrılmayı bildi.

3.lig hedefiyle lige başlayan Büyükşehir Belediyespor rakipleri karşısında ortaya koyduğu etkili futbol otoriteler tarafından tam not aldı. Sürsürüspor karşısında galibiyeti getiren golleri Hasan Ceylan ve Adem Karahan kaydetti.

 

Karşılaşmadan sonra kulüp başkanı Halef Tokmakçı ve yöneticileri soyunma odasında teknik ekibi ve futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik etti.

 

Büyükşehir Belediyespor ligin 6.haftasında kendisi gibi 10 puanda olan Kahta 02 Spor’a konuk olacak. Temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılması durumunda bir üst sıraya yükselecek.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

sürsürüspor bölgesel amatör ligi 2.grup elazığ takımları Şutİm futbol dünyası büyükşehir belediyespor