Büyükşehir Belediyespor rahat kazandı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 2.Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor sahasında Nizipspor'u konuk etti. Büyükşehir karşılaşmayı 3-0 kazandı. 8 Mart'ta oynanan karşılaşmayı ise kadın hakemler yönetti. Kadınlar günü olması nedeniyle kadın hakemlere çiçekler takdim edildi.

Şutim Futbol Dünyasında oynanan mücadeleye futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma boyunca Nizipspor karşısında üstünlüğü elden bırakmayan Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

 

Karşılaşmada galibiyeti getiren isimler İbrahim Yıldırım ve  Furkan Demir(2) oldu. Maçta iki gol atan Furkan Demir ise maçın yıldızı oldu.

 

Büyükşehir Belediyespor ligin 21.haftası ise itibariyle 39 puanla 5.sırada yer alıyor. Nizipspor ise 28 puanla ligde 9.sırada yer alıyor.

 

Kadın hakemler otoriterlerden tam not aldı

8 Mart’ta oynanan mücadeleyi yöneten kadın hakemler, gözlemcilerden ve taraftarlardan tam not aldı. Kadınlar günü olması vesilesiyle maçı yönetenlerin kadın olması mücadeleye ayrı bir önem kazandırdı.

 

Malatya bölgesinden kadın bölgesel hakemi Emine Akgüneş karşılaşmayı tarafsız bir şekilde yöneterek hem taraftardan hem de yöneticilerden tam not aldı. Akgüneş’in yardımcılıklarını ise yine kadın hakemlerden Hamidiye Çelik (Batman bölgesinden), Elif Kaya (Ağrı bölgesinden  ve Melek Kaya (Bitlis bölgesinden) yaptı.

 

Karşılaşma boyunca mücadeleyi iyi yöneten hakemlere maç sonunda yöneticiler ve taraftarlar teşekkür etti. Günün anlam ve önemine binaen ise kadın hakemlere çiçekler takdim edildi.

 

Büyükşehir Belediyepsor haftaya hükmen galip giriyor

Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki haftayı maç oynamadan galip sayılacak. Büyükşehir’in rakibi 1920 Maraşspor ligden ihraç edildiği için kurallar gereği Büyükşehir 3-0 galip sayılacak.



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Fotoğraf: Tevfik Kapçı

bölgesel amatör lig 2.grup büyükşehir belediyespor nizipspor kadın hakemler