Büyükşehir'den 3 istifa birden

TAKİP ET

Şanlıurfa yoğun sel felaketiyle boğuşurken Ak Parti'nin bazı yöneticileri Milletvekili olmak için kolları sıvayarak görevlerinden istifa etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, AK Parti Meclis Üyeleri İbrahim Uçar ile Demet Saatçi Güven, AK Parti’den milletvekili aday adayı olabilmek için görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin ve partililerin istifa etme süreci bugün saat 17.00'de sona erdi.

Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevinden ayrıldığını da açıklayan Kaytan; “Ben inşallah kısmet olursa görevimden istifa ediyorum. Bende bugünden itibaren Başkan Vekilliği ve meclis üyeliği görevinden ayrılıyorum. Buradaki görevim boyunca bana gösterdiğiniz sabırdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis üyesi İbrahim Uçar da istifasını şu sözler ile duyurdu"14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerine katılmak ve aday adaylık başvurusunda bulunabilmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Kamuoyuna saygılarımla..."

Şanlıurfa Urfa