Büyükşehir'den toplu taşımaya sınırlama getirildi

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşımaya da sınırlama getirildi. 63 hatta sefer yapan otobüsler durdurulurken, diğer otobüsler de saat 21.00'a kadar çalışmayla sınırlandırıldı.

Koronavirüs vakası Türkiye’de artmaya devam ederken, salgının önlenmesi için tedbirler de artırılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de daha önce kırsal mahallelere sefer yapan 8 toplu taşıma hattını durdurmuştu. Belediye, toplu taşıma araçları sınırlamasını artırdı.



Salgının en fazla yayıldığı toplu taşıma araçlarında yolcu sınırlamasının getirilmesinin ardından bu kez çalışma saatlerine sınırlama getirildi. Bu kapsamda alınan kararla şehir içi toplu taşıma araçları en geç saat 21.00’a kadar çalışacak.

 

Balıklıgöl-Abide hattı durduruldu

Koronavirüs salgınının yayılmaması için vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları tercih edilmezken, Büyükşehir Belediyesi Balıklıgöl ile Abide arasında sefer yapan 63 nolu otobüs seferlerini geçici olarak durdurdu.



Urfa Değişim

büyükşehir’den toplu taşımaya sınırlama getirildi koronavirüs vakası türkiye’de artmaya devam ederken salgının önlenmesi için tedbirler de artırılıyor balıklıgöl-abide hattı durduruldu