Büyükşehir Genel Sekreteri belli oldu!

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterinin kim olacağı merak edilirken, İETT Eski Genel Müdürü Arif Emecen'in ismi gündeme geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim şemasını yeniden şekillendirmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün genel sekreterlik konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Ancak, ortaya atılan bir iddiaya göre, genel sekreterlik konusunda İETT Eski Genel Müdürü Arif Emecen’in isminin ön plana çıktığı ifade ediliyor. Daire başkanlıkları, müdürlükler gibi birimlerde değişiklikler yapan Beyazgül’ün genel sekterlik konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Ancak, genel sekreterlik konusunda İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Eski Genel Müdürü Arif Emecen’in isminin ön plana çıktığı iddia ediliyor.  İETT’deki görevinden 2017 yılında alınan Emecen’in ismi memleketi olan Çankırı için belediye başkan adaylığı için geçmişti.







Arif Emecen kimdir?

15 Şubat 1964 yılında Çankırı’da doğdu. Fırat Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nden mezun oldu. 1986-1995 yılları arasında TEDAŞ, 1995-2000 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2000-2005 yılları arasında İstanbul Büyükşehir, 2005-2014 yılları arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesinde çalıştı. Arif Emecen, 2014-2016 yılları arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yaptı. Mayıs 2016'da İETT Genel Müdürü olarak atandı.

büyükşehir genel sekreteri belli oldu! Şanlıurfa büyükşehir belediyesi daire başkanlıkları müdürlükler