Büyükşehir potada avantaj kaptı

TAKİP ET

Tekerlekli sandalye Basketbol Süper Lig 19. Hafta müsabakasında Şanlıurfa Büyükşehir belediyespor rakibi Bağcılar Belediyesini farklı yenerek play-off yolunda avantaj sağladı.

Play-off mücadelesi veren Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Bağcılar Belediyesini 73-54 gibi farklı bir skorla yenerek play-off yolunda önemli ölçüde avantaj elde etti.

Galibiyet hakkında bir değerlendirme yapan takım antrenörü Serdar Yıldırım: “Zorlu bir maçı galibiyetle kapattığımız için son derece mutluyuz 16 Takımlı Süper Ligde Play-Off gitme hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bu hafta aynı puanları paylaştığımız Bağcılar Belediyesi zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Bizler bu maçı almak için hafta boyunca çalıştık. Geçen hafta deplasmanda Yalova takımını yenerek moral bulan takımımız müsabakaya baştan sona kadar üstün oynayarak hak ettiği galibiyeti elde ettiler, sporcularımı kutluyorum. Şanlıurfa Büyükşehir belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeye çabalıyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi çok üst seviyede mücadele verilecek olan takımların yer alacağı Play-Off için mücadelemizi devam edeceğiz. Şu anda ikinci yarının başlarındayız kazanmamız gerek maçları bir bir alarak bu yolda hedefe ilerliyoruz. Haftaya yine süper ligin önemli bir başka takımımız Ceylanpınar Belediyesi ile deplasmanda oynayacağız hedefimiz maçı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Gelecek hafta Ceylanpınar Belediyesi - Şanlıurfa Büyükşehir belediye maçımız 4 Nisan Pazartesi günü TRT Spor Yıldız kanalında canlı yayınlanacaktır. Urfa’nın reklamını tanıtımını en iyi şekilde yapan bu iki takımımıza Şanlıurfalı hemşerilerimizin destek vermelerin bekliyoruz. Tribünler onlarla güzel oluyor yanlarımızda olsunlar ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”
PERYOTLAR
1 Peryot 24-18
2.Peryot 14-14
İlk Yarı 38-32
3.Peryot 15-8
4. Peryot 20-14
 

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Tekerlekli sandalye Basketbol Süper Lig