Büyükşehirde Önemli Görüşme

TAKİP ET

Suruç Belediye Eş Başkanı Hatice Çevik beraberindeki heyet ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyaz gül ile görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül Suruç heyetini makamında kabul etti. Eş Başkan Hatice Çevik Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Polat, Belediye Meclis üyesi Daimi encümen Fethi Yavuzel, Meclis Üyesi Sıtkı Dursun ve Proje Ofisinden Ahmet Gül ile birlikte Suruç ilçesinin temel sorunlarının yer aldığı raporu vermek ve taleplerini iletmek üzere Başkan Beyazgül ile makamında görüştü.

Suruç ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanındaki alt yapı, üst yapı temizlik ve çevre düzenlemesinin yanı sıra personel, iş makinesi ve ŞUSKİ gibi önemli konularda taleplerini ileten Eş Başkan Çevik yetkili mercilerce gerekli yazışmaların yapıldığını belirterek Beyazgül’e Belediye binası önünde bulunan Beton Bariyerlerin de kaldırılması yönündeki talebini iletti.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül Suruç heyetini kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görüş alış verişinde bulundu.

Eş Başkan Hatice Çevik ve beraberindeki heyet daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu bulunarak Suruç ilçesi ile ilgili taleplerini belirttiler.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati büyükşehir belediyesi suruç belediyesi hizmet