Cafer'in iddialarına sert karşılık verdi

TAKİP ET

TFF 2.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da mali kriz nedeniyle sorunlar bitmek bilmiyor. Eski yöneticilerden Mehmet Cafer, Şanlıurfaspor'un 4 milyon TL yolsuzluğa uğradığını iddia etti. Bu iddialara eski yönetici Mehmet Giray Küçük sert tepki göstererek, 'Değil 4 milyon, 4 TL ispat etsin o psikolojik deli M.C Rabia Meydanında çıplak dolaşmayan namerttir. İspat edemezse o iç çamaşırıyla çıksın razıyım' dedi.

Şanlıurfaspor’un eski yöneticilerinden Mehmet Cafer, sosyal medyada yaptığı açıklamada, ‘Urfaspor'da neler olmuş neler! bir yönetici 4 milyon TL yolsuzluk yapmış diye iddia ediliyor. Şimdi bu parayı ondan ve babasından geri istiyorlar. Cemaat toplamışlar işin içinden çıkamamışlar bakalım ne olacak?” sözlerini paylaşmıştı.

 

 

Şanlıurfaspor’un eski yöneticilerinden Mehmet Giray Küçük ise sosyal medya hesabından Mehmet Cafer’in iddialarına sert sözlerle yanıt verdi. İşte Küçük’ün o sözleri:

“Burası bakkal dükkanıydı herhalde. Beni kasteden olduysa şunu söyleyebilirim. Değil 4 milyon, 4 TL ispat etsin o psikolojik deli M.C Rabia Meydanında çıplak dolaşmayan namerttir. İspat edemezse o iç çamaşırıyla çıksın razıyım. Urfaspor'un kuruşunda gözü olanın namusu yok sayılır. Ben Urfaspor tarihinde yaptığı masrafları fatura dahi etmeyen tek yöneticiyimdir. Bu paraları da banka yoluyla göndermiş olmama rağmen Urfaspor’a fatura dahi etmeyecek kadar namusluyum. Bunlar resmi belgelerde sabittir. Sayın M.C ise Urfaspor’a verdiği her kuruşu yasal faiziyle geri alan bir mahlukattır. Helal hoş olsun Urfaspor için yaptıklarım. Burada övünç kaynağı olarak yazmaktan bile utanırım. Şunu söyleyebilirim, o namus ve şereften yoksun, asılsız iddia ortaya atan psikolojik delilerin koyduğu ve yasal faiziyle geri aldığı paranın en az 7-8 mislini resmi olarak vermişimdir. Tek kuruş dahi talep etmeyip hepsini Urfaspor’umuza bağış şeklinde vermişimdir. Dediğim gibi fatura dahi götürüp muhasebeye alın şu faturayı şu masrafı yaptım dememişimdir. Her şey her söz ispatlanmaya zorunludur. İspat edemeyen de namusuzdur. Bu yazdıklarımın da her kelimesi resmi belgelerle ispatlıdır. Daha da ileriye gideyim, geçen sezonki tüm transferlerin sorumluluğu bendedir. Kim ne sormak isterse detayına kadar bildiririm. Ayrıca hatırlamayan kuş beyinlilere hatırlatayım. İlk yönetici olduğumda gece gündüz kulüpten çıkmayarak tüm yolsuzlukları, hırsızlıkları tespit etmiş ve bizzat dosya halinde cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuş ve bunu TV aracılığıyla paylaşmış bir kişiyim. Benim yaptıklarım ortadadır. Ben reklamdan, şatafattan uzak Urfaspor için yaptıklarımı canlı şahitlerinden ve belgeleriyle ispatlıdır. Profilime bakarsan reklam kokan resim bulamazsın. Ne kulüpte ne belediyede. Çünkü ben hayatımı kendimi reklam etmeye değil, işlerime adamışımdır hep. 17 yıl üniversite öğretim görevliliği yapıp hep yayınlarımla, kitaplarımla, bilimsel araştırmalarımla ön planda oldum. Çünkü benim hayat felsefem budur. Yazıyı servis eden M.C isimli mahlukat kulübü icraya vermiş ve verdiği 3 kuruş parayı da icra yoluyla faiziyle almıştır. Ben belki onun serveti kadar para resmi olarak karşılıksız vermişimdir. Gece gündüz yaz kış tek bir gün dinlenmeden yaptığım mesai de cabasıdır.”

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim





 

 

Şanlıurfaspor’un eski yöneticilerinden mehmet giray küçük cafer’in iddialarına sert karşılık verdi tff 2.lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor eski yöneticilerden mehmet cafer Şanlıurfaspor