CANLI| Beşiktaş - Malmö

TAKİP ET

Beşiktaş - Malmö... Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile karşı karşıya geliyor. İşte Beşiktaş - Malmö karşılaşmasının tüm detayları...

Beşiktaş - Malmö canlı anlatım... Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. hafta karşılaşmasında Malmö ile karşı karşıya geliyor.

Vodafone Park'ta saat 20.55'te başlayacak karşılaşmada hakem Luca Banti düdük çalacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve tüm detayları ise İha.com.tr'de olacak.

Zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın grupta 7, Malmö'nün ise 6 puanı bulunuyor. İki takım arasında oynanan ilk maçı Malmö 2-0'lık skorla kazanmıştı.

CANLI | BEŞİKTAŞ 0-1 MALMÖ (İkinci yarı oynanıyor)

51' Antonsson

1' Karşılaşmada ilk düdük çaldı. Başarılar Beşiktaş...

2' Oğuzhan Özyakup'un pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Mustafa Pektemek'in yerden çektiği şut kaleci Johan Dahlin'de kalıyor.

6' Quaresma'nın sağdan ortasında rakibin eline çarpan top sonrası hakem serbest vuruşu işaret etti. Ceza alanı sağından kullanacağız.

7' Quaresma sağdan serbest vuruşu kullandı, Oğuzhan kendisine gelen topu iyi kullanamadı.

8' Quaresma soldan köşe vuruşu kullandı. Ljajic'in arka direkten şutunu savunmada Windheim karşıladı

9' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Ceza alanında yaşanan karambolde top art arda iki kez direkten döndü.

10' Dorukhan'ın sağdan ortasında Necip arka direkte vurdu top direkten döndü, devamında Vagner Love'ın vuruşunda savunmaya çarpan top bu kez üst direkte patladı.

12' Beşiktaş oyunun tek hakimi ilk bölümde. Malmö sahasından çıkmakta zorlanıyor...

17' Beşiktaş tehlikeli bir noktadan frikik kullanacak

18' Adem Ljajic'in kullandığı frikikte barajı geçen top auta gitti.

22' Sağ kanattan Ricardo Quaresma'nın yaptığı orta kaleci Johan Dahlin'de kalıyor.

23' Soren Rieks'in ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

25' Adem Ljajic'in yerden pasına sağ kanatta hareketlenen Ricardo Quaresma için ofsayt bayrağı kalkıyor.

29' Traustason soldan köşe vuruşu kullandı, Karius boşa çıktı ancak arka direkte Rosenberg iyi vuramadı. Savunmamız devamında topu uzaklaştırdı.

31' Beşiktaş gole yaklaştı! Savunma arkasına sarkan Mustafa karşı karşıya pozisyonda sol ayağıyla vurdu, top yandan dışarı gitti.

36' Traustason soldan köşe vuruşu kullandı, Karius yine kötü çıktı topa, Bengtsson'un kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

40' Fouad Bachirou'nun sol kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Markus Rosenberg topu kafayla takım arkadaşlarına indirmek istiyor ancak araya giren Adriano, tehlikeyi uzaklaştırıyor.

43' Adriano'nun pası ile sol kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, son çizgiden ortasını yapıyor ancak bu ortayı kaleci Johan Dahlin yumruklayarak uzaklaştırıyor.

45' Karşılaşmada ilk yarı sona erdi.

46' Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

48' Malmö gole yaklaştı! Rosenberg'in ceza alanı dışından şutunda Karius direk dibinden golü çıkardı!

49' Traustason soldan köşe vuruşu kullandı, Nielsen'in kafa vuruşunda top dışarı gitti.

51' Maalesef top ağlarda! Malmö golü buldu! Antonsson attı

52' Savunma arkasına sarkan Antonsson karşı karşıya pozisyonda Karius'un altından topu ağlara yolladı.

53' Beşiktaş kaybederse Avrupa'ya veda edecek. Beraberlik veya galibiyette son 32'ye kalacak.

55' Malmö'de sakatlanan Safari'nin yerine Brorsson oyuna dahil oldu

56' Quaresma serbest vuruşta topu ceza alanına yolladı. Arka direğe inen topa Vagner Love vurdu... Aut.

59' Antonsson'un ortasında Dorukhan son anda topu kornere yolladı.

60' Traustason soldan köşe vuruşu kullandı. Arka direkte Rieks indirdi, Bengtsson'un vuruşu az farkla auta gitti.

61' Beşiktaş'ta Oğuzhan kenara geldi, Gökhan Töre oyunda

62' Hızlı hücumda Traustason'u faulle durduran Necip sarı kart gördü.

65' Beşiktaş'ta rakibine çok sert bir müdahalede bulunan Quaresma kırmızı kart gördü. Beşiktaş 10 kişi.

70' Malmö hızlı atağında Rosenberg ceza alanına girdi, Vida onu son anda durdurdu.

72' Traustason'un sağdan ortasında Rieks ön direkte vurdu, top yandan dışarı gitti.

73' Beşiktaş'ta Love kenara geldi, Larin oyunda

75' Malmö'de Traustason kenara geldi, Christiansen oyunda

78' Beşiktaş rakibi baskı altına almışken Larin ceza alanında faul yaptı. Malmö nefes aldı

78' Beşiktaş'ta Mustafa kenara geliyor, Fatih Aksoy oyunda

80' Malmö'de Rieks kenara geldi, Larsson oyunda

81' Lewicki'nin ortasında ceza alanına sarkan Larsson için ofsayt bayrağı havada

 

 

 

 

Beşiktaş, Malmö maçına hazır

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I grubunda Malmö ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. 

Öte yandan sakatlıkları bulunan Babel, Pepe, Roco ve Caner Erkin antrenmanda yer almazken, Lens takımla birlikte çalıştı. Hollandalı oyuncunun forma giyip giymeyeceği netleşecek. 

Bu arada, U-21 takımından; Ege Atlam, Erdem Seçgin ve Kartal Kayra Yılmaz, antrenmana katıldı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I grubu altıncı maçında saat 20.55'te Vodafone Park'ta İsveç temsilcisi Malmö ile karşılaşacak. 

Şenol Güneş: “Çok önemli bir maça çıkıyoruz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Bizden daha yüksek bütçeli takımlar, bizimle aynı kulvarda” dedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi grubundaki son maç olan Malmö müsabakası öncesinde basın toplantısında konuştu. Maça hazır olduklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Şenol Güneş, “Gruptaki rakiplere baktığımız zaman her takımın turu geçme şansı var. Kendi sahamızda rakibi yenerek turu geçmek istiyoruz. Malmö deplasmanında iyi oynamamıza rağmen basit gollerle yenildik. Maça hazırız. Eksiklerimiz var. Caner, Pepe, Enzo ve Babel'in sakatlıkları devam ediyor. Lens ve Dorukhan'ın durumlarına da bakacağız. Ama kalan oyuncularımız sahaya kazanmak için çıkacak. Umarım üstün oynarız ve kazanan taraf biz oluruz” diye konuştu. 

“3 mağlubiyete çok üzüldüm” 

Beşiktaş'ın başına geldikten sonra galibiyet sayısı ile mağlubiyet sayısının arasındaki farkın sorulduğu Güneş, “Büyük bir camiadayız ve burada bir görev yapıyoruz. Birileri gelir gider. Hem ligde hem de dünyada kendimizi göstermeye çalışıyoruz. Beşiktaş camiasının örnek olmasını istiyoruz. Ufak tefek eksiklerimiz yok mu, var. Mağlubiyet sayısını azaltmak çok önemli. 3 mağlubiyetimiz var. Bu beni çok üzdü. Kaybedilmemesi gereken takımlara kaybettik. Bu üzüntü verici” cevabını verdi. 

Güneş Türk teknik adamları arasında zirvede yer almasına ise şu yorumu yaptı: 

“Herkes zirvede olmak ister onu yukarıda tutmak önemli. Zirveye konuşlanmak büyük emekten geçer. Rahata alışırsanız o konumu kaybedersiniz. Yeni hedefler çizmelisiniz. Bütün hedeflerinizin bir hesabı olması lazım. Zirveye çıkmak için el birliğiyle taraftarıyla, yönetimi, takımı ve medyasıyla çalışmak lazım. Umarım da kazanarak yolumuza devam ederiz. Önemli olan Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek. Daha iyi olmak için çok çalışmak gerekir. Ama benli ama bensiz. Yapılanlarla gururu duyuyorum.” 

“Kim gelirse gelsin kazanmak istiyoruz” 

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden güçlü takımlara değinen Güneş, “Güçlü takımların olması normal. Takım sayıları artık çoğaldı. Biz hangi takım gelirse gelsin kazanmak istiyoruz. Tabi önce turu geçmeliyiz. Baktığınızda Galatasaray son anda UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. Kalmayabilirdi ya da daha önceden garantileyebilirdi. Önemli olan ayakta kalmak. UEFA Avrupa Ligi fazla önemsenmiyor ama birçok takım buralara gelmek için çabalıyor. Avrupa Ligi çok önemli. Takip ediyoruz, takip ediliyoruz. Sıkıntılı olduğumuz gerçek ama turu geçmek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı. 

“Genelleme yanlışına düşüyoruz” 

Kuraların çekildiği ilk günde favori olduklarını, geride kalan 5 maçın sonunda da hala favori olarak yollarına devam ettiklerini belirten Güneş, “Hala şansımız var. Futbolda her türlü netice ve sonuç var. Futbol garanti oyun değil. Biz iyi netice alınca en iyi kötü alınca en kötü gözüyle bakıyoruz. Paralı takımlar iyi adamlar alıyor. Bizden yüksek bütçeli takımlar bizle aynı kulvarda. Biz genelleme yanlışına çok düşüyoruz. Bakın söylüyorum o 3 mağlubiyeti almamız gerekiyordu. Yenmemiz gereken maçları kaybettik. Biz bunları düzeltmek için çalışıyoruz. Baktığımızda deplasmanda iyi oynadık kaybettik ne olacak bilmiyoruz ama beklentimiz başarılı olmak. Geçen sene başarılıydık ama bu sene değiliz” dedi. 

Teknik Direktör Şenol Güneş'le birlikte basın toplantısında yer alan Mustafa Pektemek de önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “Kazanmamız gereken bir maç. Seyirci ve saha avantajımızı kullanarak maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.