Canpolat: Şanlıurfa'yı tanıtıyoruz

TAKİP ET

İstanbul Yenikapı'da gazetemizin mikrofonlarına konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kentin kültür ve sanatını tanıyoruz. Birçok yatırımcının da tanıtımda olacağını söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İstanbul’da düzenlenen tanıtım günlerinde Urfa Değişim Gazetesine değerlendirme yaptı.

Canpolat yaptığı açıklamada: “İstanbul yeni kapıdayız. Yenikapı’da fuar alanında Urfa’dan birçok belediyemizin birçok kurumumuzun katıldığı ve esnaf arkadaşlarımızın katıldığı Urfa’yı tanıtım günlerinde tanıtmaya çalışıyoruz. İstanbul Şanlıurfalılar Derneği bütün hizmetlerimizi tanıtma adına iyi bir organizasyona şahit olduk.  Bizlerden belediyelerden yardımda bulunmamızı talep ettiler. Hep birlikte birbirimizle organize olduk. Şu anda çok güzel buluşma var buradaki yatırımcılar hep birlikte burada Şanlıurfa’mızı belediyemizi kültür ve sanatla ilgili faaliyetlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmada Urfa’mızı tanıtma amacıyla herkes gayretini ortaya koyuyor.

Buraya katılım sağlayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda burada Şanlıurfalı kardeşlerim var. İstanbul’da ikamet eden vatandaşlarımızın yüreklerini ısıtalım.
Akşamda inşallah kısmet olursa Şanlıurfa’nın kültürü ve turizmi tanıtılacak. İbrahim Tatlıses olsun, münevver yıldız, olsun birçok değerli hocamız geliyor. Konserler olacak biz buradayız iyi ki geldik diyoruz. İyi ki varız iyi ki burada yaşayan Urfalı kardeşlerimiz var.”
 

İstanbul Yenikapı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat