Cemal Enginyurt, villa bahçesindeki çadırla ilgili sert konuştu!

TAKİP ET

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir villanın bahçesinde kurulan AFAD çadırının Ak Parti Karaköprü ilçe yönetim kurulu üyesi Sertaç Kaya'ya ait olduğunu ileriye sürerek Ak Partili isme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleriyle cevap verdi.

Şanlıurfa’da lüks bir villanın bahçesinde kurulan çadırın Ak Parti Karaköprü İlçe Yönetim kurulu üyesi Sertaç Kaya ait olduğu ileri sürüldü. Son günlerde tartışılan ve birçok vatandaşında tepkisine neden olan villa bahçesindeki AFAD çadırı bu sefer Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt tarafından sert eleştirilerine maruz kaldı.

Enginyurt villanın Ak Parti Karakaöprü ilçe yönetim kurulu üyesi Sertaç Kaya’ya ait olduğunu ve çadırların çok olmasından dolayı villa bahçesinde bile çadırın olduğunu aktararak ironi yaptı.

Enginyurt villa bahçesinde kurulan çadırla ilgili tepkisini şöyle ortaya koydu. “Şanlıurfa’da AKP Karaköprü ilçe yönetim kurulu üyesi Sertaç Kaya, depremde zarar görmeyen villasının bahçesine AFAD çadırı kurmuş. Erdoğan çadır yok diyenlere hakaret ederken haklıymış(!) Çadır o kadar çok ki, AKP linin villasında bile çadır var. Allah sizi bildiği gibi yapsın.”

Enginyurt Urfa Haberler Çadır AFAD Kaya