Cengiz hedef yükseltti

TAKİP ET

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, şampiyonluk sayılarını yükseltmek için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Başkan Cengiz katıldığı iftar programında gazetecilerin sorularını cevapladı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile birlikte takımın ana sponsorlarının düzenlediği iftara katıldı. Basın mensuplarına şampiyonluk ve yönetim ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Cengiz, “Türk sporunun canlanmasında sponsorluğun önemi büyük. İnşallah sponsorluk desteklerinin katlayarak gideceğine de inanıyoruz” dedi.

Hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Başkan Cengiz, “Rakiplerimize saygı içinde her zaman Galatasaray'ın hedefi en tepedir ve şampiyonluklardır. 23, 24, 25. Şampiyonluk için hem bizim hem de gelecek yönetimler için mücadele sonsuza kadar sürecektir” şeklinde konuştu.

“İlk düşüncemiz Galatasaray'a hizmet”

Sinan Gümüş ve Diagne'nin kupa törenine katılmaması ile ilgili, “Herhangi bir sorun yok. Diagne'ye hocamız izin verdi. Sinan da öyle. Sivas maçından önce gittiler. Bir sorun yok. Sinan yeni sözleşme yapabilir. Bakacağız” yorumunu yapan Başkan Cengiz, seçime gidip gitmeme konusunda sorusuna ise, “Şu anda gelişmeleri bekliyoruz. Küllerinden doğan Anka kuşu gibi bir yapımız var. Tacının tekrar alması için uğraş veren hizmetçileriz biz. Kendi kişisel durumlarımızı ikinci plana atıyoruz. Ağrımıza giden olaylar oldu. İlk düşüncemiz Galatasaray'a hizmet. Bu ruha hizmet. Sadece ona bakıyoruz. Galatasaray'ın yararına inandığımız her aksiyonu alırız” yanıtını verdi.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati mustafa cengiz galatasaray spor haberleri