Cephe düzenlemesi için 6 milyon kredi; 4 milyon hibe

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesinde yapacak olan cephe düzenlemesi için 6 milyon TL kredi çekecek, 4 milyon TL ise hibe alacak.

Bıçakçı Mahallesi ve çevresi sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme yapım işi projesi için İLBANK A.Ş.ye müracaat yapılmış olup, proje için 6 milyon TL kredi ve  4 milyon TL hibe kullanılması, bu doğrultuda İLBANK A.Ş.Genel Müdürlüğü ile sözleşme yapılması ve her türlü bürokratik iş ve işlemi yapmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi, ayrıca iş ve işlemleri yapmak üzere Strateji geliştirme ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığının yetkilendirilmesi komisyon tarafından uygun görüldü.  



Turizm Yolu için 30 milyon TL kredi alınacak

Halil-ür Rahman, Balıklıgöl, Eyüp Peygamber Turizm Yolu projesi için İLBANK A.Ş.ye müracaat yapılmış olup proje için 30 milyon TL kredi kullanılması, bu doğrultuda İLBANK A.Ş. Genel Müdürlüğü ile sözleşme yapılması ve her türlü bürokratik iş ve işlemi yapmak için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi, ayrıca iş ve işlemleri yapmak üzere Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığının yetkilendirilmesi komisyon tarafından uygun görüldü.  



Urfa Değişim

cephe düzenlemesi için 6 milyon kredi; 4 milyon hibe Şanlıurfa büyükşehir belediyesi eyyübiye ilçesine bağlı bıçakçı mahallesinde 6 milyon tl kredi ve  4 milyon tl hibe kullanılması