Cevheri, Erdoğan için destek istedi

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Eyyübiye ve Haliliye esnafından destek istedi.

14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Mehmet Ali Cevheri, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Akşemsettin Mahallesi ve Süleymaniye Mahallesinde Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Cevheri,  Esnaf ve Vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

CEVHERİ,“REİS 28 MAYIS’TA BÜYÜK BİR FARK İLE SEÇİLECEKTİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin 2023 yılı vizyonu ve Türkiye Yüzyılı’nı vatandaşlara anlatan Cevheri; “Sabah ilk önce şehitlik mahallesini akabinde Akşemsettin mahallesindeki SSK Caddesinde ve Süleymaniye Caddesinde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Sayın reisi cumhurumuzun büyük desteğini vatandaşlarımızdan görmemiz bizi mutlu etti. İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız büyük bir fark ile cumhurbaşkanı seçilecektir. Bize yürekten inanan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tepe, Haliliye Meclis üyesi Vedat Karaoğlu ve Eyyübiye Meclis üyesi Halil Beyaz eşlik etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri