Cevheri omuzlarda karşılandı!

TAKİP ET

28.dönem aday listesinde yerini koruyan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, aday tanıtma programı öncesi salona giriş yaptığı esnada sevenleri tarafından omuzlarda karşılandı.

Şanlıurfa'da siyasettin duayen ismi olan Mehmet Ali Cevheri, aday tanıtma programında adeta sevgi seliyle karşılaştı. Siyasetci bir aileden gelen Cevheri, hakkında ortaya atılan bir çok iddiaya rağmen Şanlıurfa milletvekili adayları listesinde yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilenen siyaset yaptığı günden beri Ak cizgiden ayrılamayan Cevheri, 28.dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili listesinde 4.sırada kendisine yer buldu.

"Erdoğan düşerse ümmet düşer" sözleriyle uzun bir süre tüm Türkiye'de konuşulan Cevheri,  dün düzenlenen aday tanıtma programında salona giriş yaptığı esnada bir grup tarafından omuzlara alınarak kendisine dair sloganlar atıldı

Aday tanıtma programında 1.sırada yer alan Bekir  Bozdağ'dan daha büyük ilgi gören Cevheri, sahneye çıktığı zaman kadar yanına gelen vatandaşlar ile sohbet ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Mehmet KIRVAR

 

 

Cevheri Bozdağ Bekir