Çevik Kuvvet Kavşağındaki ağaçlar taşınıyor

TAKİP ET

Çevik Kuvvet Kavşağı'nın eylül ayı sonlarında trafiğe açılması için bölgede alt yapı ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin güzergah üzerindeki ağaçların zarar görmemesi için nakil çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa'da ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalara son olarak Çevik Kuvvet Kavşağı ile devam eden Büyükşehir Belediyesi'nin bölgedeki alt yapı ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların aksamasının ardından Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün Ankara temasları sayesinde soruna neşret vuran Büyükşehir Belediyesi ile Çevik Kuvvet Kavşağı kısa bir süre sonra ulaşıma hazır hale getirilecek. 

 

Ağaçlar naklediliyor

Büyükşehir Belediyesi, güzergah üzerindeki ağaçların da zarar görmemesi için nakil çalışmalarını sürdürüyor. Ağaç nakil araçları ile bölgeden alınan ağaçlar ilk olarak yine Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren meyve fidanlığına getirilerek toprakla buluşturuluyor. Olası durumda şehrin diğer farklı noktalarına da sevk edilebilecek ağaçlar, meyve fidanlığında misafir ediliyor. 



büyükşehir belediyesi Çevik kuvvet kavşağındaki ağaçlar taşınıyor Çevik kuvvet kavşağı Şanlıurfa