Ceylanpınar Masterlar 3-2 kazandı!

TAKİP ET

Güneydoğu Masterler Federasyonu tarafından organize edilen Mustafa Abak Master Lig'inde Cumartesi günü Ceylanpınar Masterlar deplasmanda rakibi Güneydoğu Masterlar'ı 3-2 yenmeyi başardı.

Bu sezon ligde iyi bir seri yakalayan Ceylanpınar Masterlar, ŞUTİM futbol sahasında konuk olduğu Güneydoğu Masterlar’ı 3-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Güneydoğu Masterler Federasyonu tarafından organize edilen Mustafa Abak Master Lig’inde maçlar çekişmeli halde devam ediyor. Bu sezon galibiyet serisi yakalayan Ceylanpınar Masterlar son kazandığı bu maçla galibiyet serisini 5’e çıkardı.

ŞUTİM futbol sahasında oynanan karşılaşmada ilk golü Ceylanpınar Masterlar 15.dakikada A.Kerim Kılıç ile perdeyi açtı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarısı bol golle geçen karşılaşmada Güneydoğu Masterlar 60.dakikada Ahmet El Hilâl ile eşitliği yakaladı. Golden sonrasını baskısını sürdüren Güneydoğu Masterları 65.dakikada Fatih Uzunoğlu ile 2-1 öne geçmeyi başardı.

Maç böyle mi bitecek yorumları yapılırken ligin formda takımı Ceylanpınar Masterlar 70.dakikada A.Kerim Kılıç ile 2-2 eşitliği yakaladı. Golden sonra baskısını devam ettiren Ceylanpınar Masterlar 70+4’te İzzettin Cedan ile üçüncü golü buldu. Bu golden sonra başka gol çıkmayınca Ceylanpınar Masterlar maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Foto: Tevfik Kapçı

Güneydoğu Masterler Federasyonu Ceylanpınar Masterlar