CHP'de taşlar bir türlü yerine oturmuyor, şok istifa!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisinde sular durulmuyor.Dün kayyum ile atanan Ahmet Budak  CHP Şanlıurfa İl Başkanlık koltuğuna oturdu.

Başkanlık koltuğuna oturan Budak, CHP’nin Şanlıurfa’da yeni bir değişime gideceğini ve görevden alınan başkanların tüzüğe göre tekrar görevlerine geri dönebileceğinin sinyalini vermesinin üstünden saatler geçe Ferhat Karadağ tarafından CHP Karaköprü ilçe başkanlığına atanan Rıdvan Çoban, görevi Ziya Yusuf Ural’dan teslim aldı.

Yapılan görev değişikliğinden sonra Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Fatma Narin ilçe başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Fatma Narin, istifasının gerekçesini yeni atanan CHP Karaköprü ilçe yönetimiyle birlikte çalışma olanağını olmadığını düşündüğünü ifade etti.Fatma Narin istifasıyla ilgili şu sözleri kullandı. Bir yıldan fazla bir süredir zevkle severek ve Türkiye demokrasisine inancım nedeni ile ifa ettiğim Karaköprü CHP Kadın kolları başkanlığı görevimi,
Şanliurfa CHP GEÇİCİ İL kurulu tarafından gerek siyasi partiler yasası gerek CHP parti tüzüğüne aykırı ve hukuksuz olarak atanmış olan ve bugün görev devrini alan yeni Karaköprü CHP yönetimi ile uyumlu çalışma imkanım olmaması ve davranişlar ( mız)ın yıllardır üyesi olduğum partime zarar vermemesi adına partideki görevim baki kalmak kayıt ve şartı ile ( parti üyeliğim devam eder durumda) karakopru CHP kadın kolları başkanlığı görevimden bu gün itibari ile istifa ediyorum.Bugünden sonra söz konusu parti ilçe teşkilatı ile partili olmanın dışında hiç bir hukuki bağın kalmadığını
Kamuoyunun ve basının bilgisine sunarım.”

CHP Urfa