CHP delegesi halkın iradesine saldırdı!

TAKİP ET

Yaşanan sel felaketini yerinde incelemek için taşkınlıkların yaşandığı yerlere giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, CHP Genel Merkez Ankara Kurultay Delegesi Ahmet Budak'ın saldırısına uğradı.

Dün akşamdan beri etkisini Şanlıurfa’da göstermeye başlayan sağanak yağış kent merkezinde taşkınlıklara neden oldu.Meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hayatını kaybetti.Selden etkilenen vatandaşları ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, provokatör bir grup tarafından istifaya çağrıldı.Kargaşayı fırsat bulan CHP üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye çalışanlarına saldırıda bulundu.

Başkan Beyazgül CHP Genel Merkez Ankara Kurultay Delegesi Ahmet Budak’ın saldırısına  uğradığını vatandaşların zor durumda olduğu bu günde kendisine yapılan saldırının doğru olmadığını söyleyerek Ahmet Budak’ı kınadı.

Başkan Beyazgül, yapılan saldırıyı şu sözler ile kınadı. “CHP Genel Merkez Ankara Kurultay Delegesi Ahmet Budak’ın henüz itfaiye erlerimizin mücadelesi sürerken ve vatandaşlarımızın canı için uğraş verilirken şahsıma yaptığı fiili saldırısını kınıyorum.

Bugün birlik ve dayanışma günüdür derken, 700 noktada sel baskını ile mücadele ederken bu yaşananları da hemşerilerimizin ferasetine havale ediyorum.”

Haber Mehmet KIRVAR 

Şanlıurfa Budak Beyazgül