CHP Haliliye'nin çiçeği burnunda başkanından ilk açıklama!

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Haliliye ilçe başkanlığı görevden alınan İbrahim Alagöz'ün yerine atanan İYİ Parti Şanlıurfa eski kadın kolları başkanı Mehtap Rastgeldi Şakacı bugün basın mensuplarıyla özel bir mekânda bir araya geldi.

Yaptığı basın açıklamasında kişisel hesaplarla uğraşmanın vakti olmadığının altını çizen çiçeği burnunda başkan vakit birlikte kenetlenme vakti olduğunu söyledi.

Bu ülkede kadın siyasetçi olmanın zor olduğunu hatta muhalif  kadın siyasetçi olmanın daha zor olduğunu belirten CHP Haliliye ilçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Şakacı sözlerini şöyle sürdürdü.

‘’Gün kişisel hesapların günü değil;Gün geçmiş kırgınlıkların ve farklılıkların ortaya konulup hesaplaşmanın günü degil; Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü.Gün layık olmadığımız dayatmalara dur demek için kenetlenme günüdür. Bu ülkede siyasetçi olmak zordur. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif olmak daha da zordur. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif hem de kadın olmak inanın en zorudur. Sadece benim açımdan değil, Şanlıurfa'mızda ilk kez kadın bir ilçe Başkanı ile çalışmayı seçen İl yönetimimiz adına da zor bir karardır. Bizim coğrafyamızda bu zor kararı alarak kadın-erkek eşitliğini sosyal anlamda bir eyleme dönüştüren; Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcıya

Ve şahsıma ve yönetimime inanarak bizleri genel merkezimize tavsiye eden il Başkanımız Sayın Ferhat Karadağ’a Ve birbirinden değerli il başkan yardımcılarımıza sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Müteşekkirim gerçekten.Kıymetli başkanlarımın bu güvenine ve inancına layık olabilmek adına yılmadan, pes etmeden mücadele eden bir Haliliye ilçe Başkanlığı göreceksiniz.”