CHP ilçe başkanı gelen elektrik faturasına isyan etti!

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Karaköprü ilçe Başkanı Rıdvan Çoban parti binasına gelen elektrik faturasına isyan etti.

Depremin vurduğu afet bölgesi ilan edilen 10 ilde elektrik, su ve doğalgaz faturalarının 3 ay erteleneceği açıklanmasına rağmen, Şanlıurfa’da gelen elektrik faturaları vatandaşları şoke etti.

DEDAŞ tarafından depremin yaşandığı illere gönderilen elektrik faturaları vatandaşları çileden çıkardı.

Depremden etkilenen illerin arasında bulunan Şanlıurfa’da 3 ay ertelenmesi beklenen elektrik faturaların depremin yaşandığı ayda gelmesi ve diğer aylara oranla yüksek gelmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kiraladığı parti ilçe binasının kira bedelinden yüksek bir elektrik faturasıyla karşılaşan CHP Karaköprü ilçe Başkanı Rıdvan Çoban, gelen yüksek elektrik faturasına hayret ederek duruma isyan etti.

Gelen faturanın ofis kirasından yüksek gelmesi ve bu ay gelmemesi beklenen faturanın depremin 20. Gün gelmesi başkan Çoban’ı hayrette düşürdü.

Gelen elektrik faturasını ve ofis kirasını karşılaştıran Başkan Çoban, gelen faturaların hükümetin bir armağanı olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

 

Başkan Çoban gelen yüksek elektrik faturasına şu şekilde tepki gösterdi. “Ofis kirası 5.000₺ Elektrik Faturası 6903.5₺ Bu zulüm Hükümetin Vatandaşa armağanıdır.” Dedi.

Sondakika Urfa Haberler