"CHP, kulislerin ve kumpasların partisidir"

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da yapılan "Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı"nın ardından basın toplantısı düzenledi.

Bahçeli: "(Kılıçdaroğlu'nun Süleyman Şah türbesine ilişkin sözleri) Sayın Kılıçdaroğlu bunu televizyon ekranında mırıldanacağına ciğerin varsa, gözün kesiyorsa, Davutoğlu'na sormalısın. Bu korkaklığı, bu kaçaklığı, bu acziyeti onun yüzüne haykırmalısın"

- Bahçeli: ''CHP, kulislerin ve kumpasların partisidir.''

- Bahçeli: "Türkiye'nin parlak geleceği cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Milli yükselişin mimar başı Cumhur İttifakıdır. Erken seçim Türkiye'nin gündeminde yer almamaktadır. Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır"

- Bahçeli: "MHP, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle uyumlu, en geniş demokratik katılımın sağlandığı, toplumun her kesiminin önerilerinin dikkate alındığı, başkanlık sistemini kurumsallaştıran yeni bir anayasanın hazırlanması konusunda çalışacak ve bu uğurda siyasi faaliyetlerini yoğunlaştıracaktır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli