CHP lideri Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'ya geldi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da depremde hasar gören yerleri inceledi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremden sonra 10 ilde yıkım meydana geldi. Depremde binlerce bina yıkıldı. Binlerce insan hayatını kaybetti. Onbinlerce insan ise yaralandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem olduğu bölgeleri tek tek gezmeye devam ediyor. CHP lideri son olarak Şanlıurfa’da depremde hasar gören evleri ve enkazları inceledi.

CHP liderine Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık ve İl Başkanı Ferhat Karadağ eşlik etti.

Karadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Beraberindeki heyetle #Deprem bölgelerini tek tek ziyaret eden Genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa’nın deprem sonrası maddi-manevi hasar incelemelerimizi aktardık. Tüm çabamız milletimizle birlik içinde bu süreci yürütmek…”

KILIÇDAROĞLU GECE ADIYAMAN'DAN ŞANLIURFA'YA GELDİ   

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş, İzmir ve Mersin büyükşehir belediye başkanları ve beraberindeki heyetle deprem bölgelerini tek tek ziyaret ediyor.

Adıyaman'dan gece Şanlıurfa'ya gelen Kılıçdaroğlu'nu CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ karşıladı.  Deprem sonrası Şanlıurfa'da son durumu öğrenmek için, CHP Şanlıurfa il örgütü ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, kısa bir toplantı gerçekleştirdi, toplantıda CHP Şanlıurfa il örgütü yaşanan depremin ardından Maddi manevi hasar tespiti raporunu Kılıçdaroğlu'na ve beraberindeki heyete  aktardı. 

CHP Lideri  Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Yaklaşık 40 dakika süren toplantının ardından  gece geç saatlerde  Şanlıurfa'dan ayrıldı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu