CHP Şanlıurfa'da sil baştan!

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı mahkeme kararıyla atanan kayyum Ahmet Budak başkanlığında, yeni başkan ve yönetimi belirlemek için yarın saat 10.30 GAPTEAM Konferans salonunda seçime gidecek.

Şanlıurfa’da çalkantılı bir dönem geçiren ve 1 yıldan beridir dikiş tutmaz yönetimler ile siyaset yapmaya çalışan CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı, taşları yerine oturmak ve il teşkilatı içerisindeki çatlak sesleri kesmek için yarın seçime gidecek.

Gecen yılın şubat ayında Hayrettin Cidir’in ani bir kararla başkanlıktan alınması ve bunun hemen ardında Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Ferhat Karadağ’ın CHP Şanlıurfa İl Başkanlığına merkezden atanması parti içerisinde gruplaşmaya neden oldu.

Ferhat Karadağ’ın göreve gelmesi CHP ‘de ayrılıklara ve görevden alınmalara neden oldu.

KAYYUMA KAYYUM ATANDI!

Hayrettin Cidir’in yerine gelen kayyum olarak CHP Şanlıurfa İl Teşkilatına atanan Ferhat Karadağ’da Hayrettin Cidir ile aynı kaderi yaşayarak koltuğunu mahkeme kararıyla kayyuma teslim etti.

ŞUANDA TEK LİSTE VAR!

Mahkeme tarafından kayyum olarak atanan Ahmet Budak başkanlığındaki CHP İl Teşkilatı büyük bir sürpriz yaşanmadığı taktirde tek listeyle seçime girecek ve başkan adayı da Ahmet Budak olacak.

CHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Şanlıurfa İl Olağanüstü Kongresi, GAPTEAM Konferans Salonu'nda yarın saat 10.30'da yapılacak.

Kimlerin başkan adaylığı için yarışacağı belli olmazken seçimde aday kullanacağı delege sayısı 135 civarı  olduğu tahmin ediliyor.

Haber Mehmet KIRVAR 

 

Şanlıurfa CHP