CHP stand çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da halk içerisinde büyük bir ivme kazanan Cumhuriyet Halk Partisi  stand çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa’da muhalefet partilerin içerisinde en fazla göze çarpan ve halk nazarında büyük bir güven kazanan Cumhuriyet Halk Partisi esnaf ziyaretlerinin yanı sıra partiye katılım sayısını artırmak için Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Kadın Kolları tarafından haftanın 3 günü stand, ve hafta içi günlerde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Hemen hemen haftanın 3 günü stand çalışmaları, ve hafta içi günlerde saha çalışmalarını sürdüren CHP İl Kadın Kolları ve Haliliye Gençlik Kolları  yapılan çalışmalarda halk ile iç içe olması Şanlıurfa’da vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisine bakış açılarında değişmesine ve partiye yakınlaşmasını büyük oranda etkiliyor.

Yapılan stand ve esnaf ziyaretlerinde bulanan CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner katılımın yüksek olması gelecek için büyük bir umut verdiğini, ve gençlerin umudu Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Yaptıkları stand ve saha çalışmaları hakkında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner “Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımızın stand çalışmasına İl Kadın Kolları olarak ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte katıldık. Hep birlikte, güçle. Gençlerin Umudu Kılıçdaroğlu” şeklinde konuştu.

CHP Sondakika GizemÇetiner KadınKolları