CHP, Urfa'da işi sıkı tutuyor!

TAKİP ET

Genel seçimlere kısa bir süre kala partiler çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa’da gecen dönem 1 Milletvekili ile meclise giren Cumhuriyet Halk Partisi bu seçim vitesi yükselterek daha fazla vekil ile Şanlıurfa’nın sorunlarını meclise taşımak istiyor.

Parti çalışmalarına ara vermeden Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Örgütü, kentte her gün başka bir ilçeye çıkarma yaparak halkın sorunlarını, taleplerini dinliyor.

Bugün Şanlıurfa’nın en fazla nüfusa sahip olan ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın memleketi Siverek’e giden CHP Şanlıurfa İl teşkilatı önce vatandaşların sorunlarını dinledi daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yaşanan ekonomik sorunlardan halkın sırtını döndüğü Ak Parti’ye çalım atmak isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa’da işi sıkı tutuyor.

Siverek ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ferhat Karadağ, vatandaşların değişim istediğini söyledi. Karadağ yaptığı ziyareti şöyle değerlendirdi.

“Siverekteyiz! CHP Şanlıurfa İl ve Siverek İlçe örgütümüz,Siverek Gençlik kolları,Kadın kolları,Kılıçdaroğlu Gönülüleri ve Belediye Meclis üyelerimizle beraber, Siverek İlçesi/Seyfioğlu Caddesi esnafımızı ziyaret ettik! Siverek değişim istiyor!”

Sondakika Urfa Haberler