Çiçek: Her şey Seyrantepe için

TAKİP ET

Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi'nden muhtar adayı olan Ali Çiçek, mahallenin eksiklerini tespit ettiklerini belirterek ilgili makamlara ulaştırdıklarını ifade etti.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi’nden muhtar adayı olan Ali Çiçek, “Seçildiğimiz takdirde Valilik ve Belediyelerimiz ile koordinatlı bir şekilde çalışmalar yaparak mahallemiz için en iyisini yapacağız” dedi.

Çiçek, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi, oturduğu ve aday olduğu mahalle olan Seyrantepe ile ilgili çalışmalar yaptıklarının altını çizdi.

Yıllarca Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı yapan Ali Çiçek, “Mahallemizin eksik bölgelerini hepsini tespit ettik, elimizden gelen her şeyi yapacağız, yıllarca Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanlığı yaptım ve tecrübe olarak tüm mülki amirlerden hep beraber el ele verip mahallem için elimden ne geliyorsa hepsini yapacağım. Spordan gelen biri olarak şimdide mahalleme hizmet etmeye gayret ediyorum. Seyrantepe için her şey çok güzel olacak” dedi.

Seyrantepe Mahallesi Karaköprü Şanlıurfa