Çiftçi'den konut projesi açıklaması

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, 'Kamuoyunda çok tartışılan Aşık-öğütçü bölgesinin düşük gelirli ailelerinin konut ihtiyacını karşılayacak olması bizi memnun etmiştir. Bu güzel plana iftira atanları tekrar kınıyorum' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla  Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için 2 bin 500 ucuz konutun yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa Kuzey Şehir” konut projesiyle Şanlıurfa’da büyük bir konut hamlesi başlatacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, “Aşık-Öğütçü bölgesine ŞBBB olarak ilk etapta 2 bin 500 konut yapılacağını bu güzel plana iftira atanları tekrar kınıyorum” dedi.

Eski Başkan Nihat Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Büyük zahmetlerle mülkiyetini ŞBBB’ye aldığımız, dönemimizde planlanan, Aşık-Öğütçü bölgesine ŞBBB olarak ilk etapta 2 bin 500 konut yapılacaktır. Kamuoyunda çok tartışılan Aşık-öğütçü bölgesinin düşük gelirli ailelerinin konut ihtiyacını karşılayacak olması bizi memnun etmiştir.

Dönemimizde planlanan Aşık-öğütçü planı; şehircilik ilkeleri açısından yaşam alanlarının en yoğun olduğu planlarından biridir. Türkiye’nin en gelişmiş planı yapan şehir plancılarımızı ve dönemimizdeki Meclis üyelerini kutlar, bu güzel plana iftira atanları tekrar kınıyorum.”
 

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi Aşık-öğütçü bölgesi