Çiftçi! Refah kadroları acemlerin davetine katıldı

TAKİP ET

Acem Derneği'nin düzenlediği iftar programına katılan Nihat Çiftçi, adil ve şeffaf yönetim anlayışına sahip olduklarını söyledi. 

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci Acem Derneği’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

Bini aşkın davetlinin katıldığı programda söz alan Av. Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi’nin yönetim anlayışına dair bilgiler verdi.

NİHAT ÇİFTÇİ: ADİL VE ŞEFFAF OLACAĞIZ

Acem Derneği’nin düzenlediği iftar buluşmasında konuşan Nihat Çiftçi şunları söyledi:

“İşin kısası şu; iyi çalışacağız, Adil ve şeffaf olacağız. Belediyelerimizin kaynaklarında tasarrufa gideceğiz. Şanlıurfa’mıza özelde de Karaköprü’müze hizmetin en iyisini Yeniden Refah partimizin kadroları olarak getireceğiz.

Ben on yıl sizlere hizmet etmiş bir kardeşinizim, Allah’ın izni ile belediyecilik bizim işimiz. Bu süreçte bizim en dikkat ettiğimiz husus şu; gerek üç merkez ilçemiz, gerek on kırsal ilçemiz, gerekse büyükşehir belediyemiz İnşallah ehil kadrolar elinde, disiplinli bir şekilde Şanlıurfa’mıza hizmetin en iyisini getirecekler.”

YETİMOĞLU’NDAN BEYAZGÜL’E YANIT

Toplantıya katılan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Yeniden Refah’a yönelik söylemlerine cevap verdi.

Yetimoğlu Refah’tan istifa eden 50 kişinin Ak Parti’ye katıldığına dair sözleri için Beyazgül’e “Aktif görevde olmayan 2-3 kişiyi 50 kişi olarak göstermek siyasi nezaketsizliktir.” dedi.

Refah kadroları acemler