Çifte açılışa bedava döner

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 11 Nisan Kurtuluş Camisinin açılışı sırasında yakında bulunan lokanta işletmecisi de açılış yaparak vatandaşlara ücretsiz döner ikramında bulundu.

11 Nisan Kurtuluş Camisinin açılışı sırasında caminin yakınında yeni açılan bir lokantanın da açılışı gerçekleştirildi. Lokanta işletmecisi Musa Hipar, iki açılışın eş zamanlı yapılmasına özel, bir gün boyunca yaptığı döneri ücretsiz dağıttı. Başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlar, ücretsiz döner ikramına akın etti.

 

'İki açılışa özel dönerler bedava'

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan lokanta işletmecisi Musa Hipar, "Hem iş yerimizin açılışında hem de işyerimizin yakında bulunan 11 Nisan Camisinin açılışı yapıldı. Bu nedenle aslında iki açılışa özel bedava döner dağıtıyoruz. Diğer yandan bunu Allah rızası için yapıyoruz. Ücretsiz olarak döner dağıtmamızda 3 sponsorumuz da oldu. Bunu sadece açılış için değil, mevlid kandili gibi dini günlerde de ücretsiz döner dağıtımını sürdüreceğiz. Bunun yanında ayran da veriyoruz. Her cuma günleri de yine merhum olan babamın adına tatlı ikramımız oluyor." ifadelerini kullandı.   



Mehmet Küçük / Urfa Değişim



 

Çifte açılışa bedava döner Şanlıurfada 11 nisan kurtuluş camisinin açılışı bir gün boyunca yaptığı döneri ücretsiz dağıttı diğer yandan bunu allah rızası için yapıyoruz