Çıkardığı işçilerle ilgili sert konuştu

TAKİP ET

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, belediyeden çıkarılan işçilerle ilgili ilk kez konuştu. Sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Aksak, hak etmeden maaş alan personellerden aldıkları maaşı geri alacağını belirtti.

Her defasında işçi kadrosuyla gündeme gelen Ceylanpınar Belediyesi, bazı işçilerin çıkarılmasıyla yine gündeme geldi. 31 Mart Yerel seçimlerini kazanarak Ceylanpınar Belediye Başkanı olan Abdullah Aksak, göreve başladığı ilk günlerde, kadrosunu yeniledi.

Birçok yöneticiyi çöp toplamakla görevlendirmişti

Göreve başlar başlamaz ilçe belediyesinin kadrosunu yenileyen Başkan Abdullah Aksak, birçok yönetici kadrosunda bulunan personelleri, temizlik görevine aldırmıştı. Bazı personellerin ise işine son verildi.

'O maaşları da sizden geri almak da boynumun borcudur'

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, işten çıkarılan işçiler ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Dürüst davranmayanları affetmeyeceğini söyleyen Başkan Aksak, "Bu milletin bir kuruşunu bile kimseye yedirmem,sözüm o kendini bilmezleredir. Hele müfettiş raporunu tamamlasın, o zaman konuşurum. İlk günkü konuşmamda ifade ettiğim gibi bana ayak uydurmayan, dürüst çalışmayan, işi engellemeye çalışan, halka tepeden bakanları asla affetmem, sonuçlarına da katlanırlar. İşe gelmeden bu belediyeden maaş alanlara gelince, o maaşları da sizden geri almak da boynumun borcudur." dedi.



Çıkardığı işçilerle ilgili sert konuştu ceylanpınar belediye başkanı abdullah aksak sosyal medyadan bir açıklama yaptı o maaşları da sizden geri almak da boynumun borcudur 31 mart yerel seçimleri