Çirkin Kral'ın Çiğdem'i sevenlerini üzdü!

TAKİP ET

Şanlıurfa Siverekli olan sinema oyuncusu Yılmaz Güney'in set arkadaşı ve birçok filmde rol arkadaşı olan Filiz Akın hastane yatağındaki haliyle hayranlarını derinden üzdü.

Kabadayı Fırat'la balerin Çiğdem'in aşk öyküsünü anlatan 1971 yılının yapımı Umutsuzlar Film'nde  Yılmaz Güney ile birlikte rol alan Filiz Akın geçtiğimiz günlerde bir operasyon geçirmek için hastaneye kaldırıldı.

Sol kulağının üst kısmından kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunlardan sonra bir dizi ameliyat olan Akı,hasta yatağındaki bir halini paylaşarak sözleriyle hayranlarını üzdü.Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçtiğimiz cuma günü kulağından operasyon geçirdiğini hayranlarını duyurdu.

 Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yılmaz Güney’in Çiğdem’i  (Filiz Akın) uzun süredir tedavi görmesiyle gündeme gelirken son olarak paylaşımıyla sevenlerini üzdü.Hasta yatağından bir anını paylaşan Filiz Akın "Tüm ilaç ve tedavilere rağmen -böyle değilim ama hâlâ iyileşmiş değilim ama yakındır" dedi.

Yılmaz Güney Oyuncu Birçok Yatağındaki