Çocuklar, ebru ile renklerin sihrini öğreniyor

TAKİP ET

Renklerin suyla dansına hayran kalan çocuklar, sanat sokağında ebru sanatını öğreniyor. Renklerin büyüleyici gücüyle tanışan çocuklar, ebru sanatı ile bakış açısını da geliştiriyor.

Renklerin büyüleyici dansıyla tanışan Şanlıurfalı çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor. Sanat Sokağında çocuklara renklerin büyüleyici gücünü öğreten Ebru Sanatı Öğretmeni Mehmet Alper Çiftçi, kağıt üzerine işlediği renklerle hem eğlendiriyor, hem de çocukların hayal dünyasının genişlemesini sağlıyor.







Çocukların ebru sanatına hayran kaldığını belirten Mehmet Alper Çiftçi, "Şanlıurfa'da her isteyen çocuğa renklerin suyla dansı olan ebru sanatını öğretmeye çalışıyoruz. Çocuklar ebru sanatı ile eğlenceli bir ortamda bilgi sahibi oluyor. Çocuklar, sanat sokağında eğlenceli bir mekanda sanatı daha çabuk kucaklıyor. Ebru sanatını bilmeyen çocukların kalmamasını hedefliyoruz. Yani biz geleceğin sanatçılarını burada yetiştiriyoruz." ifadelerini kullandı.  



Çocuklar ebru ile renklerin sihrini öğreniyor renklerin suyla dansına hayran kalan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor sanat sokağında çocuklara renklerin büyüleyici gücü